datum: 17.06.2016

kategorija: obvestila

V petek, 17.6.2016, je v prostorih Dijaškega doma Nova Gorica  potekal sestanek s starši ob zaključku sezone 2015-2016. Predsednik društva, g. Egon Jelen, je na kratko ocenil sezono ter predstavil  vizijo delovanja za naprej.

20160617_185247    sestanek_vodstva_s_starsi_1

 

V prihajajoči sezoni bomo tekmovali še z eno selekcijo, U-10, tako bomo uspešno nadgradili delo iz krožkov, ki potekajo na Goriških šolah in otrokom ponudili vključitev v trenažni proces. Predsednik društva je starše seznanil tudi s predlogom sodelovanja z ND Gorica, ki pa ni bil najbolje sprejet, saj je prevladovalo splošno mnenje, da so starši zadovoljni s sistemom, ki smo ga vpeljali v teh dveh letih. Strinjajo se, da je konkurenca dobrodošla, z združitvijo pa bi veliko otrok »odpadlo« iz trenažnega procesa. Dolgoročno pa je utopično pričakovati, da bi na višjem nivoju tekmovanja (v kadetski oz. mladinski konkurenci) delovala dva ločena subjekta v istem prostoru, zato je zelo pomembno ohranjati dobre medsebojne odnose in stremeti k napredku za dobrobit igralcev. Z naše strani smo (in bomo) vedno odprti za tovrstne predloge.

Beseda je tekla tudi o finančnem okvirju delovanja društva v prihajajoči sezoni, strokovnem kadru in investicijah oziroma željah za naprej. Društvo bo poskušalo v naslednji sezoni v sodelovanju s starši izvesti turnir ter nabaviti  športno opremo.

Starši in trenerji smo predsedniku predlagali nekaj predlogov, ki jih bo le-ta podal upravnemu odboru. Želimo se razlikovati od »sosednjega« društva, zato smo predlagali nakup nove, drugačne tekmovalne opreme, ureditev slačilnic in prostorov za rekvizite ter otrokom zagotoviti obroke (sendviče) na gostovanjih. Po končani sezoni pa bi lahko organizirali »nogometne tabore«, s tem bi lahko še dodatno motivirali otroke za vključitev v društvo. Beseda je nanesla tudi na izvedbo ti. Mini priprav (3-4 dni), ki bi potekala pred sezono (avgust) oziroma v vmesnem času, ko ni tekem (dec.-feb.). Vsekakor idej ni manjkalo…

Vesele in dolgggggeeeeeee počitnice vsem skupaj.

 

vodstvo DMN Gorica


nazaj