datum: 04.06.2018

kategorija: obvestila

V petek 1.6.2018 smo izpeljali 6., zadnji turnir krožkov na osnovnih šolah. Na igrišču v športnem parku, na umetni travi se je pomerilo med saboj 120 otrok, ki so ob podpori svojih navijačev (starši) pokazali svoje nogometno znanje.

Sodelovalo je devet ekip: OŠ DESKLE, OŠ SOLKAN, OŠ M. ŠTRUKELJ, OŠ F. ERJAVEC, OŠ ŠEMPETER, OŠ. DORNBERK, ND BILJE, ND ADRIA in ND BRDA. Ker rezultati v tem obdobju niso pomembni smo vse otroke razglasili za  zmagovalce. Vsi otroci so za prikazane borbene in zanimive igre dobili prve medalje, ki so jih podelili naši mladi nogometaši. Ugotovili smo, da smo cilj, to je: otroke navdušiti za šport - nogomet, jih seznaniti z osnovami nogometne igre in spoznati osnovna nogometna pravila, dosegli. Tudi letos bomo v klub povabili otroke,  rojenie leta 2009, 2010, ki dobijo pravico nastopanja za selekcijo U-9. Tu se bodo srečali z pravim nogometnim treningom in tekmovanjem v ligi MNZ GORICA, vsi mlajši pa so ponovno vabljeni na treninge na svojih šolah.

Zahvaliti se moramo staršem, ki so otrokom nudili podporo na turnirjih in seveda trenerjem za dobro opravljeno delo. Posebna zahvala gre tudi MARKU LAZARJU za izpeljan zaključek turnirja!!

 

Ekipa DMNG

 

krozki_zakljucek_2018


nazaj