datum: 27.05.2019

kategorija: obvestila

V soboto 25. in nedeljo 26.5.2019 se je v mestu "burje" odvijal že 8. mednarodni nogometni turnir na katerem smo sodelovali s selekcijami U-10, U-11 in U-13.

Selekcija U-10 je v konkurenci 20-ih ekip žal ostala brez finalnih tekem, saj so zaradi gol razlike, v zelo težki skupini, ostali na nehvaležnem 4. mestu. V skupini so bile ekipe Oplast Kobarid, Olimpija, Črnuče in DMNG. Na koncu je slavila ekipa Olimpija iz Ljubljane, ki je v finalu premagala Črnuče z 4:0. Čestitke ekipi za dobro in borbeno igro.

 

V soboto je nastopila tudi ekipa U-13 in v skupini premagala ekipi Arne Tabor in Piran, s Taborom iz Sežane pa so odigrali brez golov ter v skupini zasedli prvo mesto. V četrt finalu so se nato pomerili z Olimpijo in kljub enakovredni igri so žal izgubili ter izpadli iz nadaljnega tekmovanja. Fantom  ČESTITAMO za prikazane dobre in borbene igre.

V nedeljo je nastopila ekipa U-11. V skupinskem delu so z hrvaško Pulo remizirali, nato so premagali Izolo ter nesrečno izgubili z Arne Taborom in v skupini zasedli drugo mesto. Nato so v četrt finalu kljub premoči in boljši igri izgubili z Dekančeni, ter izpadli iz tekmovanja. Tudi njim za prikazane igre ČESTITAMO.

Ekipa DMNG


nazaj