datum: 20.05.2020

kategorija: obvestila

Društvo Mladi nogometaš Gorica bo pričelo ponovno s treningi v torek 26.5.202. Trenerji in otroci se zelo veselijo povratka na zelenice, pa čeprav samo za treninge. Tekme v tem športnem letu niso več predvidene.

Priloženo si lahko preberete natančna navodila kako pristopati k treningom ter dodali smo tudi izjavo, ki jo morajo starši podpisati in otroci prinesti na prvi trening naslednji teden.

Na kratko priporočila pravijo:

  1. Igralec mora biti na zbornem mestu (modra stavba pred stadionom) najmanj 15 minut pred začetkom treninga, oblečen v trening oblačila, s svojo plastenko za pijačo, upoštevajoč varnostno razdaljo 1,5m.
  2. Vsak igralec nogometnega društva DMN Gorica, bo na prvi trening prinesel podpisano »Izjavo staršev mladoletnega otroka pred pristopom k trenažnemu procesu ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19«, kar je predpogoj, da se lahko udeleži trenažnega procesa.
  3. Podpisnik izjave (starš oziroma skrbnik) zagotavlja, da je otrok zdrav in da v zadnjih 14 dneh ni imel kateregakoli od simptomov ali bil v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2.
  4. Trener posamezne selekcije bo pred treningom izmeril posameznikovo temperaturo in povprašal po trenutni anamnezi.
  5. V primeru negativne anamneze se bo lahko otrok udeležil trenažnega procesa pod strogimi varnostnimi ukrepi.
  6. Trening poteka za zaprtimi vrati.
  7. Po treningu igralec nemudoma odide domov brez zadrževanja pred stadionom.
  8. Igralec, ki ne bo upošteval varnostnih navodil, bo moral trenažni proces zapustiti.
  9. Igralec, ki bo med treningom kazal znake okužbe z virusom COVID-19, bo moral trenažni proces zapustiti.

Športni pozdrav.
Vodstvo in trenerji DMNG


nazaj