datum: 14.08.2021

kategorija: obvestila

Dne 28.06.2021 je potekal redni letni občni zbor društva. Občni zbor je obravnaval in potrdil poslovno poročilo društva za leto 2020, ter potrdil poročili nadzornega odbora in disciplinske komisije. Zbor je prav tako obravnaval in potrdil nekatere spremembe v statutu društva.

Na občnem zboru so potekale tudi volitve novega predsednika društva in novih organov društva. Na tem mestu se zahvaljujemo dosedanjemu predsedniku Egonu Jelenu, ki je društvo vodil od leta 2015. Z vztrajnim in strokovnim delom pod okriljem naše nogometne šole sedaj vadi že pet selekcij mladih nogometašev. Mlajši pa so vključeni v krožke na osnovnih šolah v goriški regiji.

Novi predsednik društva je postal Rok Mozetič, ki želi nadaljevati dosedanje delo in slediti jasni viziji društva, to je vzgoja in izobraževanje mladih nogometašev med šestim in osemnajstim letom starosti ter negovati in razvijati pozitivno podobo nogometa na goriškem.

V letošnjem letu društvo Mladi nogometaš obeležuje 20-letnico delovanja. Ob tej priložnosti bomo obletnico zaznamovali z izdajo jubilejnega zbornika.

 

Vodstvo DMNG


nazaj